Direct contact? Bel: 06 53202437

Home > Ervaringen

Review

27 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
Linde van Dieren-Muller
Linde van Dieren-Muller - Van Benthem & Keulen
9/10
Toegevoegd op 22 december 2023

Bart heeft bij ons op kantoor een training gegeven over mediation, waarbij eerst de theorie werd besproken en vervolgens via een rollenspel door ons een casus werd behandeld. De training was erg interessant en leerzaam en door het rollenspel ging de theorie leven, in die zin dat wij tegenwoordig veel eerder denken aan de oplossing die mediation kan bieden. Veel dank voor de goede training, Bart!

Corwin In den Eng
Corwin In den Eng - Decent International
9/10
Toegevoegd op 27 september 2023

Bart faciliteerde een efficiënt proces waardoor mijn compagnon en ik op goede voet uit elkaar konden. Voor het gesprek met Bart leek dit een grote opgave en door zijn warme, persoonlijke en authentieke aanpak bevorderde dat de sfeer enorm waardoor we een constructie mediation hadden.

Robert van den Bosch
Robert van den Bosch - ING Bank
10/10
Toegevoegd op 28 april 2023

Beste Bart, nogmaals dank voor het feit dat je met jouw doortastende, prettige en zéér deskundige bemiddeling voor elkaar hebt gekregen wat wij in alle eerlijkheid vooraf niet meer voor mogelijk hebben gehouden. Alleen om die reden al kan ik niet anders dan de maximale score geven, hulde en alle waardering. Mochten we nog eens op een 'onmogelijke' wijze klem raken, dan zal ik zeker weer aan je denken

Patrique Ouwens
Patrique Ouwens - Yur Advocaten
8/10
Toegevoegd op 18 april 2023

Met de deskundige bijstand van Bart Neervoort is het gelukt om een complex geschil - waar jaren over geprocedeerd had kunnen worden - op te lossen met een minnelijke regeling. Mijn cliënt heeft de begeleiding erg gewaardeerd.

HenriBentfort
HenriBentfort - DVDW Advocaten
9/10
Toegevoegd op 10 november 2022

In een faillissementssituatie had ik als curator een complex geschil met een derde. De verschillen leken onoverbrugbaar en een lange procedure onvermijdelijk. Door de doortastende en vriendelijke aanpak van Bart werd een gesprek mogelijk, het geschil kleiner gemaakt en een oplossing gevonden. Veel dank, Bart!

michel smit
michel smit -
10/10
Toegevoegd op 19 maart 2022

Bart wist bij ons conflict de goede snaar te raken waardoor we binnen 2 uur weer buiten stonden en het conflict uit de wereld was.
chapeau

Hans Langenhuizen
Hans Langenhuizen -
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2022

Bart is een persoons gerichte mediator die heel goed twee uit een liggende partijen bij elkaar weet te brengen. Hij doet dit op een open en transparante manier met een goede en wenselijke dosis menselijkheid!

Laurens Kasteleijn
Laurens Kasteleijn -
10/10
Toegevoegd op 2 september 2021

Bart lost problemen efficient, vakkundig, en met humor op!

Hans Wopereis
Hans Wopereis -
9/10
Toegevoegd op 29 maart 2021

Bart heeft ons erg goed geholpen in een complexe situatie. Zijn interventies waren to the point, creatief en oplossingsgericht. En zijn houding was betrokken, inlevend en objectief, waardoor beide partijen zich gemakkelijk aan hem konden toevertrouwen. Kortom een top mediatior!

FPSOC
FPSOC -
9/10
Toegevoegd op 15 februari 2021

In een tussen aandeelhouders jarenlang gecompliceerd conflict, waarin over en weer beslagen werden gelegd, dagvaardingen werden uitgebracht, werd op instigatie van de faillissementsrechter op 8 december 2020 besloten over te gaan tot mediation. De keuze viel op Bart Neervoort als mediator.
Een complicerende factor in het conflict was dat er tussen twee aandeelhouders een affectieve relatie had bestaan.
Bart Neervoort heeft het conflict professioneel aangepakt.
Dit geschiedde op een strategisch adequate wijze, waarbij Bart zijn kwalitatief hoogstaande kernwaarden, zoals inlevingsvermogen, begrip, geduld, vastberadenheid, doorzettingsvermogen alsmede zijn analytisch vermogen in de strijd wierp.
Voor vele insiders een schier onmogelijke opgave om tot een oplossing te komen.
Voor BART niet !!! Resultaat was dat op 13 januari 2021, de dag dat de hoofdrolspelers bij Bart aan tafel zaten, na 8 uren van onderhandelen, een overeenkomst werd gesloten.
Later werd een aan die overeenkomst gerelateerde vaststellingsovereenkomst door 11 (elf) partijen getekend.

BART, CHAPEAU !!!! Bedankt en het ga je goed !

ZAKELIJK GESCHIL OPLOSSEN?