Direct contact? Bel: 06 53202437

Home > Ervaringen

Review

23 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
HenriBentfort
HenriBentfort - DVDW Advocaten
9/10
Toegevoegd op 10 november 2022

In een faillissementssituatie had ik als curator een complex geschil met een derde. De verschillen leken onoverbrugbaar en een lange procedure onvermijdelijk. Door de doortastende en vriendelijke aanpak van Bart werd een gesprek mogelijk, het geschil kleiner gemaakt en een oplossing gevonden. Veel dank, Bart!

michel smit
michel smit -
10/10
Toegevoegd op 19 maart 2022

Bart wist bij ons conflict de goede snaar te raken waardoor we binnen 2 uur weer buiten stonden en het conflict uit de wereld was.
chapeau

Hans Langenhuizen
Hans Langenhuizen -
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2022

Bart is een persoons gerichte mediator die heel goed twee uit een liggende partijen bij elkaar weet te brengen. Hij doet dit op een open en transparante manier met een goede en wenselijke dosis menselijkheid!

Laurens Kasteleijn
Laurens Kasteleijn -
10/10
Toegevoegd op 2 september 2021

Bart lost problemen efficient, vakkundig, en met humor op!

Hans Wopereis
Hans Wopereis -
9/10
Toegevoegd op 29 maart 2021

Bart heeft ons erg goed geholpen in een complexe situatie. Zijn interventies waren to the point, creatief en oplossingsgericht. En zijn houding was betrokken, inlevend en objectief, waardoor beide partijen zich gemakkelijk aan hem konden toevertrouwen. Kortom een top mediatior!

FPSOC
FPSOC -
9/10
Toegevoegd op 15 februari 2021

In een tussen aandeelhouders jarenlang gecompliceerd conflict, waarin over en weer beslagen werden gelegd, dagvaardingen werden uitgebracht, werd op instigatie van de faillissementsrechter op 8 december 2020 besloten over te gaan tot mediation. De keuze viel op Bart Neervoort als mediator.
Een complicerende factor in het conflict was dat er tussen twee aandeelhouders een affectieve relatie had bestaan.
Bart Neervoort heeft het conflict professioneel aangepakt.
Dit geschiedde op een strategisch adequate wijze, waarbij Bart zijn kwalitatief hoogstaande kernwaarden, zoals inlevingsvermogen, begrip, geduld, vastberadenheid, doorzettingsvermogen alsmede zijn analytisch vermogen in de strijd wierp.
Voor vele insiders een schier onmogelijke opgave om tot een oplossing te komen.
Voor BART niet !!! Resultaat was dat op 13 januari 2021, de dag dat de hoofdrolspelers bij Bart aan tafel zaten, na 8 uren van onderhandelen, een overeenkomst werd gesloten.
Later werd een aan die overeenkomst gerelateerde vaststellingsovereenkomst door 11 (elf) partijen getekend.

BART, CHAPEAU !!!! Bedankt en het ga je goed !

Dave Fikkert
Dave Fikkert -
10/10
Toegevoegd op 21 maart 2020

In mijn netelige letselschadeafwikkeling die inmiddels bijna 5 jaar duurde was het laatste redmiddel, voor de gang naar de rechter, de mediation. Bart heeft in een behoorlijk zware dag beide partijen naar elkaar weten te brengen, en zo doende een afdoende oplossing weten te forceren. Wat daarbij opviel was de verhelderende en frisse kijk van Bart op de problemen. Deze visie was noodzakelijk om deze problemen op te lossen en ze in het juiste blikveld te krijgen. Dit alles heeft tot een succesvolle afwikkeling geleid waar bij zeer tevreden waren.

Michel Moeijes
Michel Moeijes - Tanger Advocaten
10/10
Toegevoegd op 24 juli 2018

In een faillissement speelden 4 behoorlijk ingewikkelde kwesties met verschillende partijen. Bart gaf aan dat het in twee bijeenkomsten geregeld zou moeten kunnen zijn. Dat leek mij onhaalbaar. Het was in twee bijeenkomsten geregeld. Mede door de inzet van Bart, die duidelijk laat blijken wat hij vindt zonder zijn rol als mediator uit het oog te verliezen. Mij spreekt dat aan. Ik ben fan van mediation geworden.

Marco Zwagerman
Marco Zwagerman - Beer advocaten
9/10
Toegevoegd op 27 mei 2018

Bart is erin geslaagd een langlopende geboorteletselzaak in een dag tot een mooie oplossing te brengen. Hij wist de laatste hobbel op creatieve wijze glad te strijken. Maar vooral ben ik onder de indruk hoe snel Bart een informele en persoonlijke sfeer wist te creeren. Dat bleek later de voedingsbodem voor de regeling.

Maudy Vossen
Maudy Vossen -
9/10
Toegevoegd op 14 mei 2018

Wat een langslepende kwestie had kunnen worden werd in een middag bij het KiFiD dankzij Dhr. Neervoort tot tevredenheid opgelost.
Hierdoor kwam de rust terug en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

ZAKELIJK GESCHIL OPLOSSEN?